Waar zijn wij goed in.

Vooral in Website optimalisatie qua snelheid en Veiligheid

Laatste een bedrijf met een prachtige website maar toen we goed keken bleek een gedeelte doorgelinkt te zijn naar een Japanse site om spelletjes te spelen.
Je zag aan de voorkant niks maar aan de achterkant (backend) was het zo duidelijk als wat. Natuurlijk hebben we ook dat bedrijf op de hoogte gesteld van hun problemen. Zulke problemen in jouw website zien we meteen.

Ook zijn er veel sites die bij een hosting partner terecht komen die niet zijn zaken op orde heeft. Dan loopt zelfs de beste website gevaar omdat de hosting partner niet alles in het werk stelt om zijn systemen op orde te houden. Dat zien we vaak terug komen bij hosting partners die zelf geen servers hebben maar de ruimte gewoon huren bij een grotere partij die die ruimte wel kan bieden. Zo kan het zelfs zijn dat uw hosting partner ruimte gehuurd heeft bij bijvoorbeeld Amazon of Google.

De marges bij hosting zijn vaak zo klein dat men daar geen eigen servers voor kan opzetten. Alleen al het aantal hostingpartners is al zo groot dat niemand er nog redelijk iets aan verdient. Bij hosting moet echt tienduizenden klanten hebben om het hoofd boven water te houden.
Zo doen ze dat en wij weten waar de foute jongens zitten.

Wij zijn gespecialiseerd in veiligheid, optimalisatie en super snel maken van een website. Vooral bij WordPress websites.
Binnen enkele uren is elke website een stuk veiliger en supersnel. Onlangs een website van 3,5 seconde laadtijd naar 0,7 seconde. Met de allersnelste techniek wereldwijd.

Ook image optimalisatie. Van een image van 3,7 mb naar 145 kb zonder verlies van kwaliteit op het scherm.

We werken ook samen met andere bedrijven die hun sporen op website optimalisatie en veiligheid hebben verdiend. Zo komen we samen tot een maximaal resultaat.