Meest voorkomende WordPress Problemen

WordPress wordt redelijk vaak voorzien van een update. Als je die niet doorvoert dan kunnen hackers gemakkelijk toegang krijgen tot jouw website. Een website van de kapper op de hoek is niet zo interessant maar die van een webshop met duizenden artikelen ligt dat toch anders. Wij kunnen zo op afstand al zien hoe een website is opgebouwd en welke versie actueel is. Als wij dat kunnen kan een hacker dan ook.
Het internet is ook een goudmijn om onderzoek te doen naar zwakke punten binnen WordPress of welke applicatie dan ook. Als die bekend is dan worden zulke zwakke plekken zo snel mogelijk gedicht via zo’n update maar dan moet je wel wel de updates draaien.

Wij draaien alle updates automatisch en geven u daar melding van.

Allereerst kijken we naar hoe uw website nu is beveiligd. Gebruikt u wel een juist wachtwoord of is dat redelijk eenvoudig te kraken. Heeft u in ieder geval de basis elementen geïnstalleerd om in ieder geval een back-up te maken en is de database ook veilig gesteld? Is daar een bepaald protocol voor? Heeft u een enkeltraps of twee-traps inlog systeem?

Een twee-traps inlog systeem is een methode dat niemand anders dan u alleen kunt inloggen in uw WordPress website. Ook al heeft iemand uw login gegevens dan nog kan men niet bij uw website. Men heeft bijvoorbeeld een code nodig van een bepaalde telefoon die op dat moment van inloggen naar de eigenaar van de website wordft gestuurd. Zonder die mobiele telefoon met die code in in beeld verschijnt kan niemand toegang krijgen. Het is dsaarmee ook zo veilig als een betaling via je telefoon via je eigen bank. 

Voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dolo remque laudantium, totam rem aperiam.

Die vermindert het aantal logins. Stel dat je website vanuit Azië wordt aangevallen. Dan houdt deze techniek meteen in dat bij een verkeerd inlognaam, wachtwoord of een combinatie daarvan de website minder toegankelijk wordt via het login scherm. Je kunt dat  instellen om zelfs degene te blokkeren voor een bepaalde tijd of helemaal.  

Wij testen uw website op snelheid ten opzichte van andere websites.  Google heeft daar wat tools voor maar wij kunnen de adviezen van Google ook opvolgen.  Daarnaast kennen we enkele zaken die uw website ineens duidelijk een vooruitgang geven. 

Uiteraard kunnen we uw website weer online zetten als er een back-up is gemaakt van alle gegevens en de database waarin alle verwijzingen staan. Zonder back-up kunnen wij niets en dient de gehele site weer opnieuw te worden aangemaakt. Zorg dat u op zijn minst een backup heeft. Als dat niet het geval is, laat ons dat verzorgen.

Niets is zo vervelend dan het kwijtraken van de website. Wij stellen dan ook meteen een automatische backup in bij uw website.  

Uw geruststelling voor weinig geld

U doe al mee voor €129 / j