Doordat we jaren in website building zitten weten we door ervaring veel van hoe je een website bouwt en waar het mis kan gaan. Vanaf zelf heel veel websites bouwen in HTML tot het werken met databases en WordPress. 

Mede doordat we veel met problemen van klanten te maken hebben gehad op het gebied van systeembeheersing kunnen we ook inspringen op ICT oplossingen en zodoende u adviseren welke acties op dit gebied zouden moeten worden genomen zonder al te grote investeringen. 

Van dagelijkse updates van websites tot backups op verschillende systemen zoals amazon S3 of auto backup op dropbox of een andere online backup service. We hebben dat allemaal al eens succesvol uitgevoerd en die systemen draaien nu nog steeds.

Doordat we al meer dan dertig jaar met computers en internet te maken hebben kunnen we u ook het juiste advies geven met betrekking tot aanpassingen voor uw website en welke investeringen daarbij horen.

Wij zijn gaande weg specialisten geworden op het gebied van WordPress. We groeien mee met die markt. Meer dan 34 % van alle websites wereldwijd is al in WordPress uitgevoerd en dat aantal is steeds groeiende. Alle activiteiten van onze organisatie zijn dan ook op WordPress gericht.  

We zullen met u eerst een inventarisatie maken naar uw behoefte en vanuit onze expertise. Uiteraard volgt daar een plan van aanpak op. Kijk ook op onze product pagina. Daar vindt u wellicht al een indicatie van wat wij kunnen en wat u van ons kunt verwachten. Bovendien doen we niet zomaar iets maar zien we alle klanten van ons als partner. Met verplichtingen en zo mogelijk de aller beste oplossingen.